Grafherinnering

Technologie staat aan de vooravond om traditionele grafzerken te transformeren. In plaats van alleen de naam, leeftijd, datum van geboorte en overlijden van de overledene, kunt u nu ook een unieke code (QR code) op het graf plaatsen.

Die code verwijst direct naar een internet pagina met foto’s, video en/of biografie van de overleden persoon.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor een mooie herinnering, ik doe dan de rest…

Er komt van alles kijken bij het overlijden van een geliefd persoon. Denk bijvoorbeeld alleen al of de persoon begraven of gecremeerd wil worden, het kiezen van een passend gedenkteken. Dit laatste kan niet alleen door woorden, maar ook door het plaatsen van een foto, logo’s en/of tekeningen, maar ook bijvoorbeeld knuffels of bepaalde stenen / planten behoren hiertoe.

Ik kan u nu nog een manier bieden om de herinnering in leven te houden, en op hetzelfde moment, anderen, misschien zelfs mensen die de persoon nooit hebben gekend te laten zien wat hij / zij bereikt heeft tijdens zijn of haar leven.

Door middel van een persoonlijke herinneringspagina kunnen de herinneringen op het internet worden gelezen. Wie was hij of zij? Wat hebben de nabestaanden op de herinneringspagina over hem of haar geschreven?

QR code op graf

Voor het graf staand krijgt u via de QR code direct toegang tot de persoonlijke webpagina van de overledene waar u meer van wilt weten. Zie het voorbeeld hiernaast. Scan code met uw smartphone qrcode- scanner.

Wat kost een QR Code precies? 

  • Eenmalig bedrag van € 69,- (U ontvangt het Doe Hetzelf Pakket) of
  • Eenmalig bedrag van € 109,- (Wij plaatsen de QR code)
     
  • Jaarlijkse bedrag van € 14,- voor het hosten van de website

En wat krijgt u ervoor?

  • De QR code die u op het graf kunt bevestigen (of wij bevestigen deze). 
  • De website waar de herinnering op staat.