Wat doe ik zoal?

Ha, mijn naam is Rosalie de Klerk – Bambara. Inderdaad, mijn meisjesnaam komt uit Italië, Rome om precies te zijn. En ik houd van cappuccino’s en espresso’s ! Je vindt mij dan ook met regelmaat ergens binnen of op een terrasje met een kopje….

Ik werk drie dagen bij de Rotterdam Academy (RAc) dit is het onderdeel van Hogeschool Rotterdam waar Associate Degree-opleidingen worden aangeboden.  Bij het RAc werk ik als docent en studieloopbaancoach voor de opleiding Ad ICT-servicemanagement en help ik mee ontwikkelen aan het curriculum voor een nieuwe Ad opleiding.

Ik heb twee HBO diploma’s; Bachelor of Science & Bachelor of Education:

      • BSc: Bedrijfskundige Informatica, mijn scriptie ging over de relatie tussen digitale media en de beurskoers.
      • BEd: Opleiding tot Leraar Technisch Beroepsonderwijs (ICT)

Studiejaar 2018-2019 ben ik begonnen aan mijn master, ik studeer aan de hogeschool Inholland voor de master Leren & Innoveren.  De reden om deze masteropleiding te volgen is eenvoudig: ik wil iets gaan bijdragen aan innovatie binnen mijn vakgebied: informatica / ICT onderwijs. Tijden veranderen en zo ook de manier van leren. Ik denk dat niet alleen de student van nu anders is dan in de jaren 80 van de vorige eeuw, maar ook de rol van docent is aan het veranderen. Betreffende dit onderwerp moet goed over nagedacht (gaan) worden en daar wil ik graag mijn steen(tje) aan gaan bijdragen.  

Naast mijn werk en studie besteed ik ook veel tijd aan mijn hobby tekenen en ben ik bekend onder de naam ‘Schurkenschetser‘. Sinds juni 2017 probeer ik iedere dag een tekening te maken. Een aantal tekeningen vind je hiernaast. Meer van mijn tekeningen vind je op Instagram.

Wil je jouw (of van een ander) portret (of iets anders) laten tekenen door mij? Gewoon even mailen


Ohja, ik ben ook aan een boek bezig, daarover later meer…..